Дървеници

Ню Йорк в борбата с дървениците

Два града от актуалния Ню Йорк са сред най-лошите места с проблеми с дървени съоръжения, според скорошен списък. Почти всеки пети американец има проблем с дървениците или познава някой, който е имал, по данни на Amcan Bugstop Inc. на списъка.

Най-лошите градове в Ню Йорк

Според списъка на Orkin, услуга за контрол на вредители, сред Топ 50 на дестинациите с дървени съоръжения в Съединените щати, Бъфало, Ню Йорк, заема 29-то място, а другият град в Ню Йорк, който е класиран като вторият най-лош град за дървеници, е самият Ню Йорк Сити.

Дървениците са паразитни насекоми, известни като микро хищници. Те се хранят с кръв, винаги през нощта, и техните ухапвания могат да причинят някои проблеми, включително всеки обрив, психологически ефекти и алергични симптоми. Тези симптоми могат да се появят от минути до дни след ухапването, като бежът винаги е вторичен ефект на сърца.

Как да разберете, че имате дървеници? Има няколко признака, които можете да търсите, за да определите дали можете да имате дървеници. Тези признаци включват: малки, сърбящи ухапвания по ръцете или раменете; кръвни петна по чаршафите; черни точки, с размер на точка; сладникав, мухъл мирис около леглото; видими дървеници.

Можете да видите допълнителен списък на най-лошите градове за дървеници по-долу. Тези 50 града в САЩ са заляти с дървеници. Всяка година специалистите по контрол на вредителите от Orkin съставят списък в Топ 50 на дестинациите с дървени в Съединените щати. Кои райони, до които пътувате, трябва да внимавате особеностите за тези кръвосмукащи насекоми? Някак преброим до града с най-много дървеници в Съединените щати.

Ivan Petrova

Иван Петров, известен в интернет средите като Ivan Petrov, е утвърден и уважаван писател и изследовател, който се отличава със своята страст към науката, природата и здравето. С години опит в писането и дълбоки познания в различни области, той е станал ценен член на нашия екип в zahlebarkite.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *