Новини

Трагедията на малкото дете от врачанско гледано в нечовешки условия

 

В един потресаващ случай от Врачанско, се разкриват ужасяващи подробности за живота на 7-годишно дете. Съгласно съобщения, получени от зрители на NOVA, детето е било принудено да живее в крайно нечовешки условия, спяло е върху дъски в кокошарник, принадлежащ на пастрока му, където получавало и храната си.

Социални служители подчертават, че въпреки че не е установено дали детето е живяло в такива условия за период от година и половина, е потвърдено, че то е било оставяно без надзор от майка си и нейния партньор. Съобщено е, че условията, в които е живяло детето, са били изключително тревожни.

По думите на детето, то е било хранено рядко, като храната му е била подавана през прозореца на пристройката, където не е имало дрехи за него.

Информацията от училището, което посещава детето, е противоречива. Училищният персонал споделя, че детето е разказвало за физически насилие от страна на пастрока си, въпреки че е имало съмнения за преувеличение на фактите. Социалните служби продължават да събират информация от различни източници за разясняване на обстоятелствата.

В момента детето е настанено при роднини, където получава необходимата грижа и подкрепа.

Прокуратурата съобщи, че пастрокът е обвинен и вече се намира в ареста. Предстои съдебен процес, при който му грози наказание от три до десет години затвор.

Ivan Petrova

Иван Петров, известен в интернет средите като Ivan Petrov, е утвърден и уважаван писател и изследовател, който се отличава със своята страст към науката, природата и здравето. С години опит в писането и дълбоки познания в различни области, той е станал ценен член на нашия екип в zahlebarkite.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *